Behind the scenes

Like a dream

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
Like a dream!

Festival de Cannes!

Kategori: Behind the scene

Jag tänkte jag skulle hittat en bra bild att lägga upp om Cannes, så googlade på "filmfestivalen i Cannes". Och gissa vem som kom upp lite längre ner på söksidan. ME!
 

Filmfestival i Cannes och Bon Jovi♥

Kategori: Behind the scene

Bild lånad från google
 
 
'
Bilderna tagna från konserten i Österrike 2011
 
Kan inte fatta att det är Maj snart. Kommer hända massa roliga saker. Första ska jag till Cannes den 15 maj, sen blir det Bon Jovi den 24 maj. Wow, vad hände? Jag lever i min lyckliga bubbla nu och jag vill inte komma ut ur den. Eller vänta detta är ju min verklighet nu inte min dröm längre!
 

Great movie music!

Kategori: Allmänt

 
I" Wanne watch you undress
I Wanne watch you glow
Let your hair down
All around, cover us both
You come in a wave
We crash and we roll
You surround me, pull me, drown me, swallow me whole"
 
"You turn, turn, turn, turning me on
Like a slow fire burn
Know that it´s wrong
Still I run, run, run ,run right into you
Yeah, I run, run, run, run right into you"
 
"You pull me in close
You buckle my knees
I shake and I shiver just to feel you breathe
You trace my lines
Stirring my soul
Shoot sparks at the heart of the world and I watch it explode"
 
"You turn, turn, turn, turning me on
Like a slow fire burn
Know that it´s wrong
Still I run, run, run run, right into you
Yheh, I run, run, run, run right into you"
 
"I´m amazing when you´r beside me
I´m so much more
And I feel your fingers
Pound like thunder
I´m so much more 
So much more"
 
"You turn, turn, turn, turning me on
Like a slow fire burn
Know that it´s wrong
Still I run, run, run run, right into you
Yheh, I run, run, run, run right back to you
Turning me on
Like a slow fire burn"

US and A!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 

Mejl

Kategori: Jobb

Bild lånad från google
 
Wow, nu har jag suttit och skicakt iväg över hundra mejl! Trött- Jaaa. Men nu kan jag ta helg.

Våren!

Kategori: Allmänt

Min jacka är från Zara!
Vad hände med den härliga våren som kom igår? Vill verkligen att den ska komma tillbaka så jag kan använda min nya jacka.

Cannes♥

Kategori: Behind the scene

 
 Bilder lånade från google sen förra året!
 
"We are pleased to confirm your accreditation at the 66th Festival de Cannes"

Den 15 maj åker jag till Cannes och filmfestivalen. Idag fick jag bekräftelsemejl på anmälningen och på att jag har VIP pass.
Lycklig. JAAA.
Ni kommer kunna följa min resa här på bloggen. Och självklart ska jag skriva om allt som händer där nere.

Life as we know it!

Kategori: Allmänt

 
Kärlek!
 
När man kan känna igen sig i vissa filmer, när man kan känna den speciella känslan inom sig. Då vet man att filmen är bra gjord, att skådespelarna verkligen kan sitt jobb. Jag satt och kollade på Life as we know it igår. Och hela tiden blev jag påmind inombords om vissa känslor som visade sig i filmen, som kärlek, förtvivlan mm.
Det jag övar mycket på just nu inom skådespeleri är att kunna visa den känslan när jag spelar in scener. Och det är verkligen en hårfin linje emellan att spela över och att inte spela alls. Man måste hitta nått mellanting.
Men det är nog bara helt enkelt att öva, öva och öva för att kunna spela ut känslorna på ett så ärligt sätt som möjligt.
 

Mysdag!

Kategori: Allmänt

 
Idag ska jag ha en mysdag med denhär fina härliga och inspirerande tjej. Som jag längtat. 

Kurs i filmskådespeleri!

Kategori: Behind the scene

Jag har gått en kurs i filmskådespeleri som jag tidigare nämnt om. I sommar kommer det bli ett nytt kurs tillfälle. Jag kan varmt rekomendera denna kurs om man vill förbättra sina kunskaper framför kameran. Jag själv lärde mig jättemycket tekniker som kan vara bra att kunna om man vill fortsätta jobba inom branschen. Eller så kan det vara ett jättebra tillfälle att lära känna andra härliga människor i filmbranschen. Ni som känner mig har nu förtur till att gå kursen i sommar. 

Så passa på att klicka på bilden ovanför och läs mera om kursen!

Time to work!

Kategori: Jobb

Bilden är tagen i New york!

Today is a good day!

Kategori: Allmänt

 
Time to eat breakfast 

Filminspelning

Kategori: Behind the scene

Bild lånad från google
 
Snart ska jag iväg och spela in film. Ska bli härligt. Jag♥filminspelning

 
 

Music!

Kategori: Behind the scene

 
 
 
 
Nått som jag alltid har älskat är musik. Det får en att bli glad och lycklig i hela kroppen, man vill bara dansa runt! Här var vi med på filminspelningen till Så ska det låta. 

One tree hill

Kategori: Allmänt

För er som älskar One tre hill lika mycket som mig. Nu kan man köpa hela boxen på CDON för bara 599 kr.
Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan.

Kärlek?

Kategori: Allmänt

Söta trafikljus på alla hjärtans dag
 
 
 
Häromdagen hittade jag ett bra inlägg på Facebook som är värt att nämnas! Alltså INTE jag som skrivit!
 
"Är du med rätt partner?Under ett seminarium frågade en kvinna, ”Hur vet jag om jag är med rätt person?”.
Mannen som ledde seminariet la då märke till att det satt en stor man bredvid henne så han sa, ”Det beror på. Är det där din partner?”. Kvinnan svarade med uppriktighet i rösten ”Hur vet du det?”. ”Eftersom din fundering förmodligen tynger dig ska jag besvara din fråga”, svarade mannen.

Så här lyder svaret.

Alla förhållanden följer samma mönster… I början är du förälskad. Du längtar efter telefonsamtalen, beröringen och du gillar din partners små egenheter. Att falla för din partner var inte svårt, nej, det var tvärtom en helt naturlig och spontan upplevelse. Du behövde inte GÖRA någonting. Det är därför man säger att man ”faller” för någon.

Människor som är förälskade säger ”jag föll som en fura” eller ”det sa bara klick”. Fundera på uttrycken. Det antyder att du bara stod där, utan att göra något, och så plötsligt hände något dig.

Att bli förälskad är en passiv och spontan upplevelse. Men efter ett par månader eller år tillsammans, falnar glöden. Det är ett naturligt mönster i ALLA förhållanden.

Sakta men säkert blir telefonsamtalen (om dom alls kommer) en källa till irritation, beröring är (när den väl sker) inte alltid välkommen och din partners egenheter är inte längre charmiga, dom driver dig till vansinne. Symptomen för det här stadiet varierar för varje förhållande, men du kommer att lägga märke till en dramatisk skillnad mellan det inledande stadiet när du var förälskad och det efterföljande stadiet som är betydligt tråkigare och stormigare.

Det är nu som du och/eller din partner kan börja fråga er ”’Är jag med rätt person?”. Och när du tänker tillbaks på den glödande kärlek ni en gång hade kanske du börjar längta efter att få uppleva det med någon annan. Det är nu förhållanden rasar samman.

Hemligheten med att lyckas i ett förhållande är inte att finna rätt person, det är att lära sig att älska den person man har hittat.

Människor skyller ofta sin olycka på sin partner och börjar söka efter bekräftelse och tillfredsställelse utanför förhållandet. Resultatet av sökandet kan se ut på många sätt.

Otrohet är det vanligaste. Men ibland gräver människor istället ner sig i arbete, en hobby, vänskap, överdrivet tevetittande eller missbruk av olika slag. Men lösningen ligger inte utanför förhållandet. Det ligger inom det.

Jag säger inte att du inte kan förälska dig i någon annan. Självklart kan du det och tillfälligt skulle det kännas bättre. Men några år senare skulle du vara tillbaks i samma situation.

Skälet till det är, och lyssna nu noga:

Hemligheten för att lyckas i ett förhållande är inte att hitta rätt person, det är att lära sig älska den person du har hittat.

Att bibehålla kärleken är inte en passiv eller spontan upplevelse. Du måste jobba på det, dagligen. Det kräver tid, ansträngning och energi. Viktigast av allt, det kräver vishet och förnuft. Du måste veta vad du ska göra för att få det att fungera, det finns inga genvägar.

Kärleken är INTE ett oförutsägbart mysterium som varken du eller din partner kan påverka utgången av. Precis som att fysikens lagar styr universum, finns det på samma sätt lagar för förhållanden. Om du vet hur du ska tillämpa dessa lagar är resultatet förutsägbart.

Kärlek är alltså ett ”beslut”, inte bara en känsla.

Kom ihåg: Du avgör inte själv vilka människor som kommer in i ditt liv. Däremot är det upp till dig att bestämma vem som får gå, vem som får stanna och vem du vägrar att släppa taget om! ♥

 

 

You rock!

Kategori: Behind the scene

Peter, Thomas och Bruno från Rock of age.
 
Jag är självklart jätte glad att jag lyckades få en bild på dessa grymma grabbar. Deras röster är obeskrivliga. Kommer definitivt gå och kolla på musikalen Rock of age på chinateatern här i Stockholm.

Unicef!

Kategori: Allmänt

Klicka på bilden så kommer du direkt till Unicef sida! 
 
"Alldeles för många barn dör varje dag av sjukdomar som kan förebyggas. Unicef kämpar över hela världen för att ge barn allt det som behövs för att överleva och växa. Som till exempel vaccin mot dödliga sjukdomar, hälsovård, rent vatten, toaletter, vätskeersättning, näringstillskott och myggnät som skyddar mot malaria. Och för barnens skull ser unicef också till att gravida kvinnor och nyblivna mammor får bästa tänkbara hjälp och vård"
 
I Lördags hade dem en konsert och informationsdag för Unicef. Och självklart var jag där och lyssnade. Dels så berättade dem om deras arbete, men också så var många av Sveriges kändisar där för att göra en bra dag.
 
Man kan köpa en Unicef-nål för bara 49 kr. Så går pengarna till vaccin. Det RÄDDAR 14 BARN mot sjukdomen polio!
 
Det är helt klart värt det!  
 

New Me

Kategori: Allmänt

 
Igår var jag hos rapunzel och fixade håret. Nu är det vårfint igen. Så perfekt då jag ska in till stan och träffa fina Sara nu!

Mediamingel!

Kategori: Allmänt

Bild lånad från google
 
Den 6 maj har vi ett årligt mingel i vår studio. Förhoppningsvis kommer det dit massa härliga blivande kunder. 
Just nu sitter jag och fixar massa saker inför den kvällen! 
 

scenskräck och att skådespela!

Kategori: Allmänt

 
Såhär glad var jag när jag fick reda på att jag skulle gå kursen!
 
I Januari började jag gå en skådespelarkurs. Den var väldigt givande och intressant. Man fick lära sig hur man agerar framför kameran, men även hur de är att vara bakom kameran. 
Hans Montelius och Jonas Larsson höll i kursen. Två härliga människor som vunnit olika filmpriser runt om i världen. 
Tills första tillfället, hade vi i uppgift att skriva ner saker om oss själva, som vi sen skulle berätta inför alla andra. Jag som har lite scenskräck (tänk mycket) ,var nervös inför detta redan när vi fick det i uppgift.
Det gick som förväntat, Inte alls bra! Under den kvällen hann jag fundera på om detta verkligen var nått för mig. Att spela in filmer och ha scenskräck är ingen bra kombination. 
Felet jag gjorde var att jag målade upp en bild i huvudet om att jag inte skulle klara det, att jag undermedvetet  intalade mig själv att jag inte skulle klarar det. 
Men jag kände att det var dags att ta tag i detta nu. Så jag gjorde allt för att klara av kursen.
 
Det sista vi hade i uppgift var att hitta en egen scen som man sen skulle spela in. Antingen tillsammans med någon eller själv.
Jag valde så klart att gå den svåra vägen, och göra en monolog. Vilket innebar att jag har ett eget manus som jag ska göra helt själv. Vilket var väldigt skrämande.
MEN jag klarade det. Inte perfekt, men jag gjorde det. 
Så idag är jag jättestolt över mig själv, för att jag övervann den rädslan. 
Jag tror att det bästa man kan göra om man vill utvecklas i livet, det är att övervinna sina rädslor. 
Nu vet jag att det inte är så farligt att prata inför folk. Och framförallt att det är okej att misslyckas, man behöver inte vara perfekt hela tiden. 
Det är okej ändå!

Manus!

Kategori: Allmänt

Jag är suppersugen på dessa två!
 
Sitter och letar manus. Jag och en tjej från skåderspelarkursen håller på att spela in lite scener, så nu sitter jag och letar igenom massa klipp på youtube! Jag kanske bjuder på några klipp från det. 

Joy

Kategori: Behind the scene

 
Bilder lånade från google

En skådespelerska som inspirerar mig jättemycket är Bethany Joy Galeotti. Hon känns så äkta på nått sätt. När man ser intervjuver med henne så bli man fängslad av hennes glädje och kärlek till det hon gör.
Dessutom är hon en otroligt bra sångerska.
När jag behöver energi i livet så brukar jag kolla på olika klipp från One tree hill där hon är med. Då brukar energin komma tillbaka.
Jag tror det  är viktigt att man hittar nått i livet som får en inspirerad att drivas framåt och nå sina mål!
Det är upp till var och en vad man gillar!
 
"Woff Woff" Den som sett One tree hill vet vad jag menar! 
 

Filminspelning i Florence!

Kategori: Behind the scene

 
 
 
 
Dessa bilder är tagna från en filminspelning i Florence 2010. Redan då tyckte jag det var spännande att se hur det går till bakom kameran!

I wish for summer!

Kategori: Allmänt

 
 

Bilder från min första filmning!

Kategori: Behind the scene

 
 
 
Jag har gått en kurs i filmskådespeleri. (Som jag kommer skriva lite mera om senare)
Men där fick vi bla. spela in en scen som vi själva valt. Detta var då helt nytt för mig.
Men jag är jättenöjd med resultatet för att vara nybörjare. Och det är bra att man kan se vad man själv behöver träna på. Det finns väl ingen som är så kritisk än sig själv?!
Men här är bilder från den tagningen!

Me and Fredrik!

Kategori: Behind the scene

Me and Fredrik Ljungberg
Jackan jag hade i reklamen är från Zara
 
För några veckor sedan var jag med i en reklam film för Betsson. Med bla. Fredrik Ljungberg! När man är statist i reklamfilmer så kan det vara väldigt svårt att hinna se sig själv på tv:n. Det är nästan så att man måste pausa reklamen i en viss minut för att hinna se. 
Men det är i alla fall hur roligt som helst att vara med under inspelningen och det är därför jag gör det, just för att det är roligt! Dessutom lär man känna massa härliga människor!
 

To much love will kill you!

Kategori: Allmänt

 
Peter Johansson är en av mina favorit artister. Han är nu aktuell i Rock of age och har tidigar varit med i We will rock you musikalen i London. I maj 2012 var jag och lyssnade på honom. Hans röst är svårslagen.
Jag älskar en cover som han gör, TO MUCH LOVE WILL KILL YOU, med Queen, skriven av Brian May.
På lördag spelar han i stockholm på Östermalmstorg, i samband med Unicef, världens barn-insamling.
Det kommer jag självklart gå på!
 
 
 
 

Äkta eller fejk, Älska det man gör!

Kategori: Allmänt

Adam Garcia, London 2010
Robert Pattinson, Madame tussaud
 
Jag tycker det är viktigt att man gör det man älskar i livet. Exempel, att gå till ett jobb som man tycker om. Alla är olika och älskar att jobba med olika saker.  
När jag berättar för folk jag möter att min dröm är att bli skådespelare. Då säger dem flesta "Gör du det bara för att bli känd?" Precis som att alla kändisar gör det för få en sekund i rampljuset. Eller?... Mitt svar på den frågan är NEJ.
Jag vill bli det för att kunna göra något jag älskar! För när jag får agera framför kameran och leva ut olika känslor så känner jag mig hel. Det är då jag känner lycka i livet. Så tror jag dem flesta skådespelare känner också!
 

Vart i Thailand?

Kategori: Resa

 
 
 
 
 
Just nu sitter jag och längtar tillbaka till fantastiska Thailand, alla människor, naturen och den goda maten. Tanken är att vi ska åka dit till jul och jag längtar redan. Här är lite bilder som jag tog sist vi var där.
 
 
 

Att följa sin dröm

Kategori: Allmänt

 
 
Att jobba inom filmbranschen har alltid varit en dröm för mig. Att stå framför eller bakom kameran och skapa en scen som sen ska beröra många. Jag älskar när man ser på film och man känner igen den känslan som dem vill spegla. 
Men att nå drömmen man har kan vara svårt, det kan stöta upp många hinder på vägen. 
Misslyckande, folk som inte tror på att man klarar av det och annat. 
När jag började drömma så jobbade jag som en städerska på en förskola, jag gick runt i lokalerna och flög ofta iväg med mina tankar. Då kunde jag aldrig tror att 9 år senare skulle de vara min verklighet.
Det har inte varit en lätt väg hit och jag kommer nog möta hinder i framtiden också. Men de är helt klart värt det.
Jag vill bara säga till alla där ute, FÖLJ ERAN DRÖM, de är bara ni själva som sätter stopp för dem.
Även om allt känns omöjligt, så finns det alltid lösningar. Klarade jag av att komma såhär långt så gör alla det. 
Fortsätt drömma!
 
 
 

My new Job

Kategori: Allmänt

Lunch in Town

Kategori: Allmänt

Love

Kategori: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.